A kolbász ára 2500 Ft/kg és olvasónk elmondása szerint kellemes illata van. A boltban azonban legjobb olvasószemüveggel sem tudta kisilabizálni, mi van benne, így megvásárolta, de otthon nagyítóval és speciális kamerával sikerült olvashatóvá tennie a címkét és a leírást.
„Szerintetek mit keres egy kolbászban, egy magyar kolbászban a bambuszrost meg, a dehidratált kukoricaszirup, meg a rizsliszt meg a többi allergén vacak?” – tette fel jogosan a kérdést olvasnk nekünk küldött levelében.
Erre természetesen mi nem tudjuk a választ, ezért e-mailben megkerestük a kolbászt forgalmazó Pásztorhús Kft. miért vannak ilyen adalékok a magyar "kolbászukban"? Levelünkre egyelőre még nem kaptunk választ. Ha olvasóink a jövőben bármikor hasonlót tapasztalnak, keressék fel szerkesztőségünket, és utánajárunk miből is lesz a cserebogár vagy jelen esetben kolbász.
Szerző: Bogdán Erik
Fotó: KPSVR.hu